Undgå en smadret skærm – Køb et robust panserglas til din iPhone 6

By | 29. maj 2017

Har du lige investeret en mindre formue i en ny iPhone 6, så kan det være en rigtig god ide at købe beskyttelse til den. Man kan beskytte den på mange måder, du kan f.eks. sætte et robust cover på den eller bare være ekstra opmærksom på at undgå at smadre den. Men uanset hvor forsigtig man er med sin iPhone, så kan man ikke undgå at få et par ridser i kanten, skærmen og bagsiden – eller jo, du kan faktisk undgå dette.

Sæt beskyttende cover på din iPhone 6

Udover at sætte et cover på din nye iPhone 6, kan du købe et smart og praktisk iPhone 6 panserglas. Hvad er et panserglas, spørger du måske dig selv. Et panserglas er et slags usynligt cover til din iPhone 6. Det er en robust skærmbeskytter, som du nemt og hurtigt kan montere på din iPhone. Hvis du ikke er så erfaren med at montere et panserglas på, kan du nemt finde en Youtube video som guider dig nemt og elegant igennem dette. Afhængig af hvilken slags panserglas du har købt, så vil du altid kunne mærke en lille forandring, når du anvender din touch skærm. Det skyldes ofte, at panserglasset altid har en lidt anderledes overflade, end den originale iPhone 6 skærmoverflade. Nogen folk kan bedst lide den originale overflade, mens andre er fint tilfreds med panserglassets overflade.

Panserglas til skærmen sort

Når du har påført det nye og lækre panserglas til din iPhone 6, så vil du kunne klare hårde slag, ridser og skarpe genstande. Dog skal du være opmærksom på, at det er meget forskelligt fra panserglas til panserglas, hvor modtagelige de er, når det kommer til skarpe genstande. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der er forskel på et panserglas og et skærmfilm, her går folk ofte galt i byen. I de fleste tilfælde, er panserglasset mere robust end skærmfilmet, hvilket skyldes de materialer der er anvendt i forbindelsen med produktionen af panserglasset.

Vælg den rigtige og bedst-beskyttende panserglas til din iPhone 6

Selvom de fleste panserglas beskytter din iPhone meget optimalt, så er der også nogen panserglas som absolut ikke er værd at bruge penge på. Du skal som hovedregel undgå at købe panserglas som koster under 49 kroner, her vil kvaliteten aldrig matche de standardkrav som der er til panserglas. Det er altid en god ide at købe et panserglas, der er produceret af et velkendt mærke, så er du sikker på, at panserglasset er testet under optimale forhold.

Nu er spørgesmålet bare, hvad vil ud helst, betale 100 – 200 kroner for et panserglas, eller betale en kedelig regning for reparation af en ny iPhone 6 skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *