Test af vægt til gaming stole

By | 5. november 2018

I denne test af gaming stole kan du blive klogere på, hvilken max vægt nogle gamer stole har. Så hvis du ikke vil risikere at miste dine sidste HP, fordi stolen falder sammen, kan du læse med her. Det er ikke alle stole, der er lige stabile, og selvom du ikke er en overvægtig person, kan der stadig være stole, der er for ustabile.

Test af vægt til gamerstole

Hvad er max vægten på gaming stole?

Langt de fleste gamer stole varierer med en max vægt på mellem 100 og 200 kilo. Dette kan dog gøre en meget stor forskel, og derfor kan du herunder se hvilke mærker, der ofte fremstiller produkter inden for de forskellige vægtklasser.

 

 • Lightweight: Max 100 kilo: DXRacer
 • Middleweight: Max 150 kilo: Dutzo Pista, Noblechairs ICON
 • Heavyweight: Max 200 kilo: Vertagear

 

Slutteligt skal det dog siges, at langt de fleste producenter har enkelte stole, der kan bære op til 200 kilo. Dette vil sige, at selvom DXRacer fremstiller rigtig mange forskellige modeller, der kun kan bære 100 kilo, så har de stadig en række gaming stole, der har en max vægt på 200 kilo. Herudover hænger pris og kvalitet ofte sammen, så hvis du vil være sikker på at have en epic stol, kan det 100% betale sig at skrue lidt op for prisen.

Jeg har selv kigget på en stol der kan holde til en masse kilo, da jeg selv er en forholdsvis tung gamer. Her stødte jeg den bedste gamerstol i 2018 – hvilket var XCKO modellen: der vil altid være delte meninger, men denne er har i hvert fald fået prisen som den bedste.

Hvilke kriterier er ellers vigtige, når man kigger på gamer stole?

Hvis du har en plan om at være den bedste gamer i vennegruppen, så er det nødvendigt at have den bedste stol. Den bedste gaming stol giver dig både muligheden for at sidde behageligt, undgå smerter og optimere dit spil, så du kan lave så mange headshots som muligt.

Her er nogle andre kriterier (udover vægt), som du bør tage stilling til:

 

 • Pris vs. kvalitet
  – Hvad er dit max budget, og hvilken kvalitet kunne du godt tænke dig?
 • Farve
  – Er designet vigtigt for dig? Eller vil du hellere spare lidt penge og have et mindre lækkert design?
 • Komfort
  – Komfort kan være utroligt vigtigt, hvis du sidder ned ved computeren mange timer om dagen.
 • Armlæn
  – Nogle foretrækker armlæn, mens andre ikke kan lide det, hvad foretrækker du?
 • Mærke/brand
  – Skal stolen være fra det mest hypede mærke på markedet? Eller kan du godt nøjes med en mindre kendt stol, hvis blot den er lækker at sidde i?

Når du har overvejet alle disse ting, bør du være 100% klar til at gå ud at finde din næste gamer stol, så du kan owne endnu mere, end du gør nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *