Sådan finder du de bedste og billigste reparatører af smartphones

By | 29. juni 2017

Trænger din smartphone til en reparation, og er du lidt i tvivl om, hvilken reparatør du skal vælge, så skal du læse med her. Vi tester nemlig de billigste reparatører af smartphones på det danske marked, og giver dig et par gode råd med på vejen, hvordan du finder den bedste, og hvad du kan gøre for at prisen ikke bliver så voldsom igen.

Reparation af specielt iPhone kræver ekspertise

rep iPhone Østerbro

Der findes masser af værksteder eller bagbutikker i landet som annoncerer med reparation af diverse smartphone-modeller både Android og iPhone med mere. Desværre er de fleste også alt for uerfarne med reparation på en iPhone, og er slet ikke uddannede i specialet. Det kræver nemlig årelang uddannelse og stor erfaring, når en smartphone skal skilles ad. Hvis ikke man gør det rigtigt, så kommer der nye mærker i enheden, eller også så får man rørt eller ramt ved noget forkert, så der bliver en næsten usynlig skade, som kan få alvorlige konsekvenser for din dyre smartphone.

Fin f.eks. bedste pris på reparation af iPhone 7 på Iphonespecislisten

Brugt og uoriginalt reservedele på reparationer

defekt telefon

En anden ting som du skal være opmærksom på er, at der findes mange opfindsomme reparatører som enten bruger brugte reservedele fra brugte smartphones eller uoriginale reservedele, hvis kvalitet slet ikke er på højde med de originale. Det gør de for at spare penge på deres omkostninger, og score en højere avance, og du er fuldstædigt uvidende om deres metoder, for du kan ikke selv tjekke det. Derfor skal du vælge rigtige værksteder, som har flere år på bagen, og som er de rigtige autoriserede. Der er mange som skilter med at være autoriserede, og det er svært at tjekke, men hvis du har en dårlig fornemmelse, så skal du ikke hoppe på den.

Professionelle værksteder i København

De gode og dygtige værksteder har for eksempel garanti på deres reparation, op til seks måneder for nogles vedkommende, og det er en god ordning for dig som kunde, og det fortæller lidt om, hvor meget de selv stoler på deres løsninger og service. De sætter deres professionalisme på spil, og på samme tid, så er du sikker på, at din smartphone vil virke.

Du kan på Telerepair.dk, se priser på reparation af alle smartphones i København og i resten af landet.

En skade på en iPhone og Samsung telefoner skal repareres

Uanset hvad der er galt med din smartphone, så bør du få den repareret – så hurtigt som muligt, for en skade på for eksempel skærmen, kan sagtens blive forværret, og så går det ud over holdbarheden af enheden. En dyb ridse i skærmen kan betyde, at der kommer støv ind de forkerte steder, og så vil din smartphone hurtigt holde op med at virke for alvor. Brug din mulighed for at få skiftet skærmen med det samme, det kan spare dig for mange penge i den sidste ende. Læs mere om reparation af iPhone 6 på Abrakadabraaalborg.dk

Vores test skal hjælpe dig med at finde den bedste reparatør, som du kan sende din smartphone til. Det tager kortere tid end du tror, og det er måske bedre og billigere end den der ligger tæt på hvor du bor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *