Krydstogt i Caribien

By | 29. august 2017

Er du også en af dem, som altid har drømt om et krydstogt i Caribien? Har du også forestillet dig at opleve alle eksotiske hjørner af Caribien? Caribien er ligeså eksotisk, som du forestiller dig det. Og ja, her oplever du turkisblåt hav, unikkes strande, vajende palmer, fantastisk natur, gæstfrie mennesker og meget, meget mere.

Krydstogter til Caribien med BENNS

Caribien

Det kvalitetsorienterede rejsebureau Holstebro, BENNS, har massevis af unikke ruter, når det kommer til krydstogter i Caribien alt efter, hvilken rejseperiode eller -længde, du ønsker. Og hvis det ønskes, kan man få inkluderet fly, hotelovernatninger og diverse forsikringer i sin pakke – det er bare med at vælge ud fra dine behov.

Se et dato for afrejse på BENNS hjemmeside

Har du en ambition om at opleve mange forskellige lande på én rejse, er et krydstogt til Caribien en oplagt rejsetype, da man herigennem oplever en masse lande løbende – på den måde nyder man et oplevelsesmættende eventyr, som strækker sig over flere lande. Har man en familie med børn, er det værd at nævne, at krydstogtrejser er oplagte rejser for børnefamilier.

Krydstogt til Caribien med de bedste og største krydstogtskibe?

Krydstogter i Caribien med flere rederier hos BENNS
Royal Caribbean har et stort udvalg af krydstogtsrejser til Caribien. Her sejles der med nogle af verdens største og mest spektakulære skibe, blandet andet den helt nybyggede Quantum of the Seas.
Celebrity Cruises tilbyder også at sejle med fantastiske skibe.

Her er en oversigt over rederier og skibe, der sejler forbi Caribien:

 • Royal Caribbean
  – Allure of the seas
  – Oasis of the seas
  – Harmony of the seas
  – Freedom of the seas
  – Quantum of the seas
  – Liberty of the seas

 • Celebrity Cruises
   -Celebrity millennium
   -Celebrity reflection
   -Celebrity infinity
   -Celebrity constellation
   -Celebrity silhouette
   -Celebrity solstice
   -Celebrity eclipse
   -celebrity equinox

 • Costa Cruises
  – Costa Pacifica
  – Costa Serena
  – Costa Favolosa
  – Costa Diadema
  – Costa Mediterranea
  – Costa Neo Classica
  – Costa Magica
  – Costa Fascinosa
  – Costa Luminosa
  – Costa Neo Riviera
  – Costa Constellation

  På de fleste skibe er det muligt at købe All Inclusive billetter, hvor du ikke behøver at tænke på, hvad der skal spises, drikkes – der er styr på det, så det er bare med at nyde sit caribiske krydstogt.
  Flere fantastiske destinationer

  Har man et ønske om at ”cruise” til et andet land, har BENNS en masse oplagte destinationer i Middelhavet, Asien, Australien og meget andet.
  Vil du gerne opleve verden på en helt anden måde, hvor man kommer forbi flere lande, øer og meget mere, skal du gøre dig selv den tjeneste at overveje en krydstogtrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *