Køb lommeregner og TI Nspire til danmarks billigste priser!

By | 30. maj 2017

Lommeregner til folkeskolen og gymnasiet

Uanset om du har brug for en lommeregner til folkeskolen eller en avanceret grafregner til gymnasiet, så er det vigtigt at købe den rette model til rette formål.

TI Nspire CX CAS Student Software (1-årig)

TI Nspire CX CAS Student Software (1-årig)

Til folkeskoleniveau er det oftes de mindre modeller så som TI 30 XS og TI 30 XS MultiView der er mest anvendte. Disse relativt billige lommeregnere kan utroligt meget, og opfylder alle krav til folkeskolens niveauer.

Skal du på gymnasiet, en videregående uddannelse eller arbejder du måske som ingeniør, så er det vigtigt at få fat i en grafregner – altså en lommeregner, der kan regne med grafer og løse ligninger.

Til dette formål findes der både en fysisk enhed, kaldet TI Nspire CX CAS – men man kan også nøjes med at købe et stykke software til computeren, som kan nøjagtig det samme. Dette software hedder TI Nspire.

Lommeregner til erhverv

Til erhvervslivet, fx bankfuldmægtige og forsikringsmæglere, findes der også en lang række spændende finansregnere så som TI BA II Plus.

Denne type regnemaskine er optimeret til at beregne lån, økonomiske modeller og renter.

Køb den her

Der findes et hav af butikker, boghandlere og webshops, som sælger lommeregnere – men det ældste og absolut billigste leverandør er danske StudyShop.dk. De har både et bredt udvalg, været på markedet længst og kører prisgaranti. Så er man sikret, en god handel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *