Hvor kan du købe den allerbedste maling til den billigste pris?

By | 8. maj 2017

Der er stor konkurrence på det danske marked, når det handler om maling og malerudstyr, og det giver forbrugerne mange nye fordele, men også lidt flere udfordringer i forhold til, hvad de skal købe, og hvor det er billigst. Først skal vi kigge lidt på kvaliteten af den maling som findes på markedet, så de sammenligninger vi foretager også er reelle og brugbare.

Malingens indhold er vigtigt!

Billigste maling

Maling består af bindemiddel, farvestof, fyldstof, og lak. En maling skal binde godt og så skal den selvfølgelig dække godt på det man maler. Jo bedre dækevne, des mindre maling skal du bruge, og jo billigere kan det blive for dig. Lakken i malingen er det som gør at overfladen bliver blank eller glat, og jo mere lak des bedre tåler malingen fugt og vand. Det er altså mængden af lak der afgør, om du for eksempel kan tørre væggen af med en fugtig klud. Lakken gør, at stænkpletter i et køkken kan tørres af, og at pletten ikke går igennem malingen, og bliver til en permanent plet. Mængden af lak kaldes også for glans, og glans-tallet er lig med procentdelen af lak i malingen.

Vi tester her prisen på gulvmaling, vinduesmaling m.f.

  1. Hvor finder man billigst gulvmaling og gulvlakering? 
    – Se priser på gulvmaling hos Nordic Maling i Vejle her
    – Se priser på Billigmaling.nu her
  2. Hvor finder man billigste pris på vinduesmaling?
    – Vinduesmaling fra 249.- kr her: https://nordicmaling.dk/vinduesmaling-57

Spar ikke på kvaliteten på udendørsmaling

Er der tale om en maling med glans fem, så er der fem procent lak i den, og så egner den sig ikke så godt til for eksempel køkkener og badeværelser. Her skal du op i en glans 20 til 30 til køkkenet og 30 til 50 i badeværelset.

Silikatmaling

Mængden af lak i malingen betyder også, at den er dyrere, og det skal du tænke på, når du køber din maling. Du må ikke spare de forkerte steder, for det vil bare betyde, at du skal male oftere, fordi du ikke kan tørre snavs og pletter væk. Er der lidt trafik i rummet eller værelset, og ingen små børn med beskidte hænder, så kan du godt bruge en maling med lavt glans-tal, men i børneværelset skal du sørge for at du kan vaske væggen af, og derfor bruge minimum glans 10 for eksempel.

Den billigste udendørsmaling

De fleste af de store virksomheder der sælger udendørsmaling benytter sig af de samme store leverandører som er kendte på markedet. Selvom det er de samme mærker eller brands, så kan der være mange penge at spare, specielt hvis du handler over internettet. Her er det store lagerforretninger, som baserer deres salg på store mængder, og lave omkostninger. De har for eksempel meget få ansatte, og deres husleje er ofte kun en tredjedel af store butikker eller varehuse.

Find den billigste leverandør af udendørsmalingNordicmaling.dk

Billig Maling.nu er ligeledes et godt bud på billig maling.

Det er de internetbaserede malingvirksomheder, som typisk ligger i den lave ende, når det gælder pris, og så bliver varerne sendt direkte til din adresse, uden besvær for dig med at hente det.

Når du har fundet den farve du ønsker på en hjemmeside, så er det meget nemt at bestille, og få det leveret i løbet af nogle dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *