Information om LED og dens 10 fordele

By | 15. november 2016

LED kan være svært at finde ud af, særligt hvis du ikke aner noget om belysningsbranchen. For at gøre det nemt for dig vil vi derfor fortælle lidt om LED, og hvilke 10 fordele du får ved at investere i LED belysning.

Der er mange som foretrækker LED belysning da det er meget mere naturlig belysning. Mange der kun har en energisparepærer eller en af de gamle pærer vil hurtigt lægge mærke til at belysningen i deres hjem er dårlig. Med LED vil belysningen blive fantastisk, hvilket blandt andet skaber et bedre indeklima, mindre hovedpine og større glæde.

Spar penge ved at skifte til LED

Den største fordel, som motiverer mange af dem som skifter til LED er at de kommer til at spare penge. Uanset hvor mange LED pærer du køber vil du allerede kunne mærke besparelsen inden for den første pærer du køber. Jo flere pærer du vælger at investerer i, desto flere penge vil du også spare.

Se hvor mange penge du kan spare på LED hos Sparenergi

For at motiverer dig lidt mere til at tjekke ind på LED pærer kan vi hurtigt nævne at vi har set personer som har sparet op til 30% af deres energiforbrug, blot ved at skifte til LED pærer.

LED tænker på miljøet for dig

En af de andre store fordele du får med LED er at pæren tænker på miljøet. Ved at investere i LED kommer du til at bruge så lidt energi som muligt, og du hjælper derfor Danmark med at rangere højt når det kommer til at indfri de mål vi har sat for os selv med at reducerer vores CO2-udslip.

LED har vist sig at være rigtig effektivt, og der var i en periode tale om at give tilskud til de personer som gerne ville investere i noget mere effektivt belysning. Dette blev dog desværre aldrig til noget, men med de priser som du har mulighed for at finde på internettet, er det ikke noget du behøver at tænke på.

Flot og lækkert design

LED kan fås i flot og lækkert design. Hvis du virkelig går op i hvordan dit hjem skal se ud, kan du finde de LED pærer eller spots der passer ind i dit hjem.

Nemt at købe LED pærer og spots

LED pærer og spots

Hvor et par år siden var det ikke ligeså nemt at købe LED pærer og spots, og det skyldes i bund og grund at det ikke var så udbredt, som det godt kunne være. Dengang var det kun muligt at købe LED pærer og spots i butikker, men disse butikker valgte at sætte prisen helt i top hvilket gjorde din besparelse så lille, at den rent faktisk ikke betød noget. I dag kan du finde de billigste LED pærer og spots online.

KLIK HER og find nogle af de bedste og billigste LED pærer og spots

Sådan er det ikke længere. I dag har du mulighed for at finde webshops der sælger LED pærer og spots, til en meget lav pris. Du har endda mulighed for at sætte disse LED pærer og spots op mod hinanden for at være sikker på at du finder den billigste leverandør, men med den samme høje kvalitet.

De mest brugte LED pærer og spots i Danmark er LED GU10 spots, læs mere og GU10 hos Mrperfect.dk

Lang levetid med LED pærer og spots

Med LED pærer og spots får du en lang levetid. Det betyder at du ikke længere skal ud og investere i forskellige pærer, som altid springer et par måneder efter at du har købt dem. Hvor lang levetid der er på de enkelte LED pærer kommer helt an på hvilken model du køber, men det er ikke unormalt at du får mere end 40.000 timers levetid. Hvis du prøver at dividere dette tal med 24 finder du ud af hvor mange dage du rent faktisk vil have lys, inden at du overhovedet behøver at kigge efter et alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *