Ergonomisk, god og en billig kontorstol – Debianforum.dk

By | 23. august 2016

God og billig kontorstol

En god og billig kontorstol er typisk en kontorstol som er forholdsvis behagelig men og måske i imiteret læder og med begrænset muligheder for diverse justeringer og i de fleste tilfælde er det ganske få dele det drejer sig, typisk højden og det at man kan låse ryggen på en stol men det kræver mere end det for at være god. En god kontorstol er tit og ofte ikke billig og koster i omegnen af  3.000 kr. og er set hos Dankontorstole. En kontormøbel i den gode ende kan en del mere end blot justere i højden (standard hos alle kontorstole) den skal nemlig også kunne:

  1. Dynamisk siddekomfort
  2. Valgfri størrelse på sæde og ryg
  3. Valgfri farve og materiale
  4. Og meget meget mere

Jo flere valgmuligheder du har på din nye kontorstol jo flere fordele, for ingen mennesker er ens og det der en virkelig god kontorstolt il din sidemand kan godt være håbløs for dig og omvendt.

Milano kontorstol er en af de flotteste kontorstole på markedet

Noget helt andet er at det kan måske godt lade sig gøre at købe en kontorstol i “blinde” men vi hos Debianforum.dk anbefaler at man tager ud og afprøver en Milano kontorstol inden et endeligt køb, for tit og ofte får du ikke alene prøvet de stole du har i tankerne men du får både råd og vejledning med og det får du gerne med helt gratis, for der er generelt altid en konsulent der tager i mod dig i et showroom og her vil du både få kompetent rådgivning og en anbefaling ud fra dine behov.

Milano Kontorstol design – Også til børn

En god og en billig kontorstol plejer i de fleste tilfælde ligefrem ikke være designer kontorstole, og det er underordnet om det er til børn eller voksne. En god kontorstol og i bedste materialer og koster mere at få fremstillet en billig stol og jo bedre kvalitetsprodukter man bruger i understel, sæde m.v. jo bedre en stol vil det blive. Vi hos debianforum.dk anbefaler en kontorstol som koster i omegnen af 3-4.000 kr. og for sådan et beløb kan du sagtens finde en fornuftig kontor stol og tit og ofte får du faktisk stole i næsten samme kvalitet om du så køber en stol helt op til 10.000 kr. og netop forhandlere som disse lever tykt på deres brand og mærke og selvfølgelig kan deres service være tilsvarende som i:

  1. Op til 10 års fabriksgaranti
  2. Mulighed for en kontorstol i ønsket farve og mål
  3. Mulighed for at levere den samlet
  4. Unik tilpasset højde
  5. Unik tilpasse bredde i både sæde og ryg

Hvorfor en billig kontorstol?

Tit og ofte er vi hos Debianforum.dk forundret over hvorfor man insisterer i at købe en billig en kontor stol? Og det skyldes at vi jo på forhånd ved at en kontorstol til under 1.000 kr. kun er en midlertidig løsning, altså det er blot et spørgsmål om tid før den ikke kan mere og skal erstattes også er vi altså ude i at du både har spild tid og penge men starter du med at investere i gode kontorstole, kan du altså både spare tid, penge og endda får en øm bagdel, nakke og skulder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *