Café Zig Zag i Slagelse og Kalundborg er byens bedste

By | 27. oktober 2017

Er Café Zig Zag i Slagelse og Kalundborg byens bedste cafe? Højst sandsynligt! Café Zig Zag i Slagelse og Kalundborg levere næsten alt hvad hjertet begærer. Menukortet skiftes ca 2 gange årligt, hvilket gør Café Zig Zag i Slagelse og Kalundborg meget attraktiv.

Se også Café Zig Zag i Slagelse og Kalundborg på Tripadvisor.dk

Menukortet er altid meget alsidigt. Der leveres kun friske og gode råvarer. Der er retter fra mange forskellige lande, som Frankrig, Spanien, Italien, og Thailand. Man kan se, at køkkenet i Zig Zag i Slagelse og Kalundborg i følge Boernibyen.dk altid kræser om det.

Besøg vores Facebook side og se fremtidige arrangementer

Café Zig Zag i Slagelse og Kalundborg er et dejligt sted

Det er super dejligt at se, at man ikke halter nogen gange eller har en dårlig dag i køkkenet, da det gør oplevelsen dårlig. Café Zig Zag i Slagelse har været der mange gange efterhånden, og jeg har endnu ikke oplevet noget dårligt. Herudover skal det siges, at personalet simpelthen er så søde. De er der for alle gæster, og kræser meget om dem og man kan se chefen selv render sig ihjel, og der er intet forskel på de ansatte og chefen.

Voksne og servicemindet tjenere

I Zig Zag i Slagelse og Kalundborg virker chefen virker meget sympatisk og en ung gut i 30’erne, som har den passion der skal til. Der knokles for det, og det skal naturligvis belønnes.

Du er velkommen til at like og dele din oplevelse med Cafe Zig Zag Slagelse og Kalundborg på Trustpilot.

Man kan se han udvikler personalet, de kender mere og mere til vinen og maden, og det er virkelig en fornøjelse.

Se mere om Café ZigZag på Spiseliv.dk

Der er ikke noget værre end en tjener der ikke gider, at være på arbejde men alligevel skal være der for at få sine timer og løn. Det har vi endnu ikke kunne mærke i Zig Zag i Slagelse og Kalundborg og det er så skønt.

Vinkortet i Zig Zag i Slagelse og Kalundborg er meget godt, da der altid skiftes ud i vinene, og de nye tilpasses menukortet, kan man tydeligt se. Når det hele hænger sammen, bliver oplevelsen bare bedre. Herudover synes jeg godt nok, at deres tapas muligheder simpelthen bare er super dejligt.

Du får bedste tapas på Café Zig Zag i Slagelse og Kalundborg

I Zig Zag i Slagelse og Kalundborg man har før fået tapas, hvor de har prøvet på at sætte noget sammen, og ikke rigtig har fungeret. Men her kan man se, at der bliver brugt tid på at lave tapas, og så er det ekstrem dejligt, at man ikke nødvendigvis skal sidde i en restaurant for at kunne få det, men på en uformel måde på en meget meget hyggelig cafe. Ydermere så kan man få hjemmelavet sangria i ZigZag i Slagelse og Kalundborg, som smager himmelsk.

https://www.tveast.dk/mad-med-mads-og-david/mad-med-mads-og-david-lammeskank-og-olcocktail?autoplay=1#player

Det er så rart at man gør noget ved tingene, og det gør man netop her i Zig Zag i Slagelse og Kalundborg. Derfor er det vores foretrukne sted. Så har de altså også bare en rigtig god blendet iskaffe. Den skal Zig Zag i Slagelse og Kalundborg næsten have ugentligt. Vi synes det er den bedste cafe i Slagelse, hvor der bliver lagt mærke til en som gæst og hvor man er i fokus. Det er utrolig vigtigt for mig. Vi vil komme der i mange år endnu, så længe at niveauet er som den er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *