Den bedste minkpels er fremstillet af den bedste og dygtigste buntmager

By | 20. april 2017

Det kan være et stort spring når du skal investere i en helt ny minkpels. Hvad skal jeg være særligt opmærksom på, og hvor får jeg den bedste service og kan jeg spare penge, og stadig få den samme gode kvalitet med mere?

Grå minkpels

Der er måske mange spørgsmål som trænger sig på, og uanset hvilket eller hvor mange det er, så er det helt normalt. Det er en god investering at købe en minkpels, men du skal overveje nogle ting, inden du beslutter dig endeligt for, hvilken type eller model det skal være.

Stor forskel på kvalitet og holdbarhed på minkpelse

Der er stor forskel på pelskvaliteter, og hvis du køber en dårlig kvalitet, så kan det sammenlignes lidt med, at du køber en Royal Copenhagen fra anden sortering. Det er ikke den kvalitet du bliver mest glad for, og slet ikke i lang tid, for kvaliteten og for eksempel holdbarheden hænger tæt sammen.

Kløve & Lønberg forhandler minkpelse i bedste kvalitet og design

Hvis du følger nedenstående seks tips omkring det at købe en minkpelse, så kan du godt være tryg ved dit køb, og glæde dig til mange år sammen med din yndlingspels.

Bliv inspireret med denne guide fra Kløve & Lønberg

Følg disse 6 råd og køb den rigtige minkpels

  1. Når du køber en minkpels er det en du regner med du skal have og bruge i mange år frem. Derfor skal du vælge et design eller en model, som du regner med vil matche dig, selvom årene går. Det vil sige, at du skal lede efter stil og mode, men også en lidt tidsløs model. Skal din nye minkpels være lang eller kort, lys eller mørk, og så videre? Tænk nøje over det.
  2. En minkpels er ikke en billig investering, men et fornuftigt valg i forhold til økonomi på den lange bane. Betaler du 6.000 kroner for en pels som du har i 15 år, så er det en meget billig vinterjakke eller frakke. Så koster den kun 400 kroner pr. år, og det er dette forhold du skal tænke på, når du køber din minkpels.
  3. Det er vigtigt at du tjekker, at minkpelsen er forsynet med et kvalitetsmærke, og også buntmagerens navn – vedkommende som har syet pelsen. Det er et kvalitetsstempel som er mange penge værd, hvis du en dag vil af med den igen.
  4. Hvis du sr en annonce med en helt vild billig minkpels, ny eller brugt, så er der stor chance for, at pelsen ikke er ægte, eller at den er fremstillet af anden sorteret pels. En minkpels kan også være billig, hvis den er masseproduceret, men her er syningerne eller manglen på samme, så dårlige, at minkpelsen ikke holder ret længe. En ”billig” pels til 3.000 kroner, der kun holder i fire år, vil således have kostet dig 750 kroner pr. år, og det er næsten dobbelt så dyrt som en ægte pels.
  5. Det er vigtigt, at du holder din minkpels godt, og opbevarer den en mørkt og ikke for varmt sted. Der skal også være fugt- og lugtfrit, og lad pelsen få god plads i skabet, så der er luft omkring den. Børst aldrig en pels, og rens den aldrig selv. Send den til rensning om nødvendigt.
  6. Sker der en skade på en pels, kan den repareres, så det næsten er umuligt at se. Få det lavet så hurtigt som muligt.

Se et udvalg af de flotteste minkpelse Kløve & Lønberg

Hvis din minkpels er ægte, så kan den sys om med tiden, og så kan du på den måde få et helt nyt look med din pels.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *